Cookie Consent by TermsFeed
Koželj Fizio kreme v boju proti poškodbam Frogsov

Koželj Fizio kreme v boju proti poškodbam Frogsov

Podjetje Koželj - predelava zdravilnih zelišč in izdelava kozmetičnih izdelkov se nahaja v Dobu pri Domžalah in se ponaša z več kot 60-letno tradicijo predelave zdravilnih zelišč v gotove izdelke, ki se prodajajo izključno v lekarnah in zeliščnih trgovinah.

Začetki podjetja Koželj d. o. o. Dob segajo v čas med prvo in drugo svetovno vojno. Vse se je začelo, ko je Jože Koželj v Celovcu spoznal nadučitelja Alojza Poljšaka, ki se je v prostem času ukvarjal z zeliščarstvom. 

Prva registrirana zdravila segajo v leto 1958. Paragin je tinkura za nego ustne votline, Rastin pa je aromatično mazilo za masažo, ki jo poznamo kot dobro staro “Pepetovo žavbo”. Verjetno jih najbolje poznate po Ribodermin - mazilo za nego kože, ki je namenjejo negi suhe, razpokane opečene in razdražene kože. Mazilo je dermatološko testirano in dokazano hipoalergeno. Potem sta tukaj še Rastin F, ki je za masažo mišič pred in po športnimi aktivnostmi in pa Rastin V krema za masažo utrujenih, težkih in bolečih nog.

Sami uporabljamo njihovo kolekcijo za športnike, in sicer FIZIO kolekcijo. Fizio kolekcija vsebuje Fizio kremo za ogrevanje, Fizio hladilni gel, Fizio zeliščno oblogo in nam najljubšo kremo Fizio Artro, ki je namenjena masaži mišič in sklepov pred fizičnimi obremenitvami in po njih. Ker se je kar nekaj naših igralcev soočalo z različnimi težavami (kot sklepi kot tudi mišicami samimi) smo se zatekli na pomoč k Koželju, rezultat pa je definitivno zmanjšanje dobe rehabilitacije in časovne vrnitve na igrišča.

Več informacij lahko zasledite na njihovi spletni strani.


Loader